Melodykaq shumë kënaqësi në diçka që duket e vogël

Midl line

Melody

nga € 4400
Kaq shumë kënaqësi në diçka që duket e vogël. Nuk ka asgjë aq të vogël në një botë që mund të ofrojë aq shumë kënaqësi. MELODY e vërtetë.
 • Dimenzije Icon 1600 ✕ 1500 mm
 • Osobe Icon 2
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 26
 • White PearlWhite Pearl
 • Platinum GreyPlatinum Grey
 • Melody
 • Melody
 • Melody
 • Melody
 • Melody
 • Melody
 • Melody
 • Melody
Opsionet dhe çmimet
 • MelodyAdvance Plus

  26HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Melody Advance Plus
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • MelodyAdvance

  12HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Melody Advance
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • MelodyBase

  8HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Melody Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
BaseAdvanceAdvance Plus
Numri i vendeve222
Fuqia e nevojshme1 ✕ 16A
230V/50Hz
1 ✕ 16A
230V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
Vëllimi690 l690 l690 l
Peshacca 120 kgcca 150 kgcca 180 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl 6mmSPA Acryl 6mmSPA Acryl 6mm
Mbulesa FiberglasYesYesYes
Mbulesa ThermostronAddAddAdd
Pompa uji (2x copa)11No
Pompa uji (3x copa)NoNo1
Pompa e ajritNoAddYes
Pompa rrethoreYesYesYes
Ngrohësi2KW2KW3KW
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200GECKO in.k 300GECKO in.k 500
Terapia me ozonNoYesYes
Filtri antibakterialYesYesYes
Llamba ultravjollceAddNoNo
AromaterapiaNoAddYes
Low water levelNoNoAdd
Blue energy blockNoNoAdd
Gryka uji (copa)81216
Gryka ajri (copa)NoAdd10
Ventili i kullimitYesYesYes
Mini llamba LEDNoAddYes
Drita LED e lartëNoNoNo
PURE-WHITE finishYesYesYes
SILVER-PLATINUM finishAddAddAdd
PEARL-WHITEAddAddAdd
Pajisjet shtesë
BaseAdvanceAdvance Plus
Sistemi zanorNoNoAdd
Izolimi polar 30mmNoNoAdd
Struktura metalikeYesYesYes
Korniza HDS prej stireni me densitet të lartëNoNoAdd
Sistemi kimik i pastërNoNoNo
Mbulesa TermoAddAddAdd
AromaterapiaNoAddYes
Drita LED e lartëNoNoNo
ShkallëtAddAddAdd
Ventilimi termikNoNoYes
Platforma smartphoneNoNoAdd
CeradaAddAddAdd
Melodykaq shumë kënaqësi në diçka që duket e vogël