Fusionfuzioni i gjithçkaje që ju nevojitet, një emër tjetër për ekuilibër

Midl line

Fusion

nga € 4800
Fuzioni i gjithçkaje që ju nevojitet, një emër tjetër për ekuilibër. Hapësirë, funksionalitet, bukuri dhe mjaftueshmëri… Po, unë quhem FUSION dhe jam fuzioni i të gjitha gjërave.
 • Dimenzije Icon 1980 ✕ 1980 mm
 • Osobe Icon 4
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 36
 • White PearlWhite Pearl
 • Platinum GreyPlatinum Grey
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
 • Fusion
Opsionet dhe çmimet
 • FusionAdvance Plus

  36HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Fusion Advance Plus
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • FusionAdvance

  20HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Fusion Advance
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • FusionBase

  12HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Fusion Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
BaseAdvanceAdvance Plus
Numri i vendeve444
Fuqia e nevojshme1 ✕ 16A
230V/50Hz
1 ✕ 16A
230V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
Vendet për t'u ulur / Vendet për t'u shtrirë2/22/22/2
Vëllimi795 l795 l795 l
Peshacca 210 kgcca 250 kgcca 280 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl 6mmSPA Acryl 6mmSPA Acryl 6mm
Mbulesa FiberglasYesYesYes
Mbulesa ThermostronAddAddAdd
Pompa uji (2x copa)11No
Pompa uji (3x copa)NoNo1
Pompa e ajritNoAddYes
Pompa rrethoreYesYesYes
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200GECKO in.k 300GECKO in.k 500
Terapia me ozonAddYesYes
Filtri antibakterialYesYesYes
Llamba ultravjollceAddNoNo
AromaterapiaNoAddYes
Gryka uji (copa)122028
Gama e përdorimit të temperaturës15°C - 35°C15°C - 35°C5°C - 40°C
Low water levelNoNoAdd
Blue energy blockNoNoAdd
Gryka ajri (copa)NoAdd8
Ventili i kullimitYesYesYes
Mbulesa TermoAddAddAdd
Drita inteligjente LEDNoNoYes
Mini llamba LEDNoAddYes
Drita LED e lartëNoNoNo
PURE-WHITE finishYesYesYes
SILVER-PLATINUM finishAddAddAdd
PEARL-WHITEAddAddAdd
Pajisjet shtesë
BaseAdvanceAdvance Plus
Sistemi zanorNoNoAdd
Izolimi polar 30mmNoNoAdd
Korniza metalike e fuqishme SMFYesYesYes
Korniza HDS prej stireni me densitet të lartëNoNoAdd
Sistemi kimik i pastërNoNoNo
AromaterapiaNoAddYes
Drita LED e lartëNoNoNo
ShkallëtAddAddAdd
Ventilimi termikNoNoYes
Platforma smartphoneNoNoAdd
CeradaAddAddAdd
Jastëk (komplet)NoAddYes
Ngrohësi shtesë 3kWNoNoNo
Servisim 72 orëAddAddAdd
Fusionfuzioni i gjithçkaje që ju nevojitet, një emër tjetër për ekuilibër