Pearlshikojmë së bashku të njëjtin horizont

Effect line

Pearl

nga € 5150
Intimitet dhe afërsi, ndërsa shikojmë të njëjtin horizont.
A mundet më mirë? A kemi nevojë për më shumë?
 • Dimenzije Icon 2180 ✕ 1600 mm
 • Osobe Icon 3
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 41
 • White PearlWhite Pearl
 • Platinum GreyPlatinum Grey
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
 • Pearl
Opsionet dhe çmimet
 • PearlPrivilege

  41HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Pearl Privilege
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • PearlAdvance Plus

  27HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Pearl Advance Plus
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • PearlAdvance

  21HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Pearl Advance
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • PearlBase

  12HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Pearl Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Numri i vendeve3333
Vendet për t'u ulur / Vendet për t'u shtrirë2/12/12/12/1
Fuqia e nevojshme1 ✕ 25A
230V/50Hz
1 ✕ 25A
230V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
Vëllimi1160 l1160 l1160 l1160 l
Peshacca 220 kgcca 235 kgcca 260 kgcca 295 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mm
Mbulesa FiberglasYesYesYesYes
Mbulesa ThermostronAddAddAddAdd
Pompa uji (3x copa)NoNo11
Pompa uji (2x copa)11NoNo
Pompa e ajritNoAddYesYes
Pompa rrethoreYesYesYesYes
Ngrohësi2 kW2 kW3 kW3 kW
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200GECKO in.k 300GECKO in.k 500GECKO in.k 800
Terapia me ozonAddYesYesYes
Filtri antibakterialYesYesYesYes
Llamba ultravjollceAddNoNoNo
AromaterapiaNoAddYesYes
Gryka uji (copa)12211731
Gryka ajri (copa)NoAdd1010
Gama e përdorimit të temperaturës15°C - 35°C15°C - 35°C15°C - 35°C-5°C - 50°C
Low water levelNoNoAddAdd
Blue energy blockNoNoAddAdd
Ventili i kullimitYesYesYesYes
Mbulesa TermoAddAddAddYes
Drita inteligjente LEDNoAddYesYes
Mini llamba LEDNoAddYesYes
Drita LED e lartëNoAddAddYes
PURE-WHITE finishYesYesYesYes
SILVER-PLATINUM finishAddAddAddAdd
PEARL-WHITEAddAddAddAdd
Pajisjet shtesë
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Kontrolli i SPA-së GECKO IN.K.1000NoNoNoAdd
Sistemi zanorNoAddAddYes
Izolimi polar 30mmNoAddAddYes
Korniza metalike e fuqishme SMFYesYesYesYes
Korniza HDS prej stireni me densitet të lartëNoNoAddAdd
Grykat e ujit - kombo (komplet)AddAddAddYes
Grykat e ajrit (komplet)AddAddYesYes
Grykat Magma (4 copa)NoNoNoYes
Sistemi kimik i pastërNoAddAddAdd
Platforma smartphoneNoNoAddAdd
CeradaAddAddAddAdd
Jastëk (komplet)NoYesYesYes
Ngrohësi shtesë 3kWNoAddAddAdd
Servisim 72 orëAddAddAddAdd
Pearlshikojmë së bashku të njëjtin horizont