Edenështë frymëzim për gjashtë njerëz

Effect line

Eden

nga € 6350
Frymëzimi për një model të tillë vjen vetë; ai është kudo përreth nesh. Rrethi,sekuenca dhe kohëzgjatja, ashtu si vetë jeta. Le të kënaqemi deri në pafundësi,në rrethin e të dashurve tanë!
 • Dimenzije Icon ∅ 2140 mm
 • Osobe Icon 6
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 50
 • White PearlWhite Pearl
 • Platinum GreyPlatinum Grey
 • Eden
 • Eden
 • Eden
 • Eden
 • Eden
 • Eden
 • Eden
 • Eden
 • Eden
Opsionet dhe çmimet
 • EdenPrivilege

  50HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Eden Privilege
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • EdenAdvance Plus

  34HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Eden Advance Plus
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • EdenAdvance

  24HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Eden Advance
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • EdenBase

  20HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Eden Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Numri i vendeve6666
Fuqia e nevojshme1 ✕ 25A
230V/50Hz
1 ✕ 25A
230V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
Vëllimi1610 l1610 l1610 l1610 l
Peshacca 286 kgcca 315 kgcca 345 kgcca 380 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mm
Mbulesa FiberglasYesYesYesYes
Mbulesa ThermostronAddAddAddAdd
Pompa uji (3x copa)1112
Pompa e ajritNoAddYesYes
Pompa rrethoreYesYesYesYes
Ngrohësi2 kW2 kW3 kW3 kW
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200GECKO in.k 300GECKO in.k 500GECKO in.k 800
Terapia me ozonAddYesYesYes
Filtri antibakterialYesYesYesYes
Llamba ultravjollceAddNoNoNo
AromaterapiaNoAddYesYes
Gama e përdorimit të temperaturës15°C - 35°C15°C - 35°C15°C - 35°C-5°C - 50°C
Low water levelNoNoAddAdd
Blue energy blockNoNoAddAdd
Gryka uji (copa)20242440
Gryka ajri (copa)NoAdd1010
Ventili i kullimitYesYesYesYes
Mbulesa TermoAddAddAddYes
Membrana me avullYesYesNoNo
Drita inteligjente LEDNoAddYesYes
Mini llamba LEDNoAddYesYes
Drita LED e lartëNoAddAddYes
PURE-WHITE finishYesYesYesYes
SILVER-PLATINUM finishAddAddAddAdd
PEARL-WHITEAddAddAddAdd
Pajisjet shtesë
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Kontrolli i SPA-së GECKO IN.K.1000NoNoNoAdd
Sistemi zanorNoAddAddYes
Izolimi polar 30mmAddAddAddYes
Korniza metalike e fuqishme SMFYesYesYesYes
Grykat e ujit - kombo (komplet)AddAddAddYes
Grykat e ajrit (komplet)AddAddYesYes
Sistemi kimik i pastërNoAddAddAdd
ShkallëtAddAddAddAdd
Ventilimi termikAddAddAddYes
Platforma smartphoneNoNoAddAdd
CeradaAddAddAddAdd
Jastëk (komplet)NoNoNoNo
Ngrohësi shtesë 3kWNoAddAddAdd
Servisim 72 orëAddAddAddAdd
Edenështë frymëzim për gjashtë njerëz