Zenmundësi për të zgjedhur, mundësi për të dëshiruar

Effect line

Zen

nga € 6300
Mundësi për të zgjedhur, mundësi për të dëshiruar, mundësi për të realizuar dëshirat dhe ëndrrat tona. Le të zhytemi, të dëgjojmë dëshirat tona dhe t'i plotësojmë. Ne jemi duke ndryshuar në mënyrë që ndërrojmë vende në kërkim të të përsosurit. Le të jemi ZEN.
 • Dimenzije Icon 2180 ✕ 2180 mm
 • Osobe Icon 5
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 55
 • White PearlWhite Pearl
 • Platinum GreyPlatinum Grey
 • Zen
 • Zen
 • Zen
 • Zen
 • Zen
 • Zen
 • Zen
 • Zen
 • Zen
Opsionet dhe çmimet
 • ZenPrivilege

  55HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Zen Privilege
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • ZenAdvance Plus

  38HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Zen Advance Plus
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • ZenAdvance

  29HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Zen Advance
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • ZenBase

  24HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Zen Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Numri i vendeve5555
Fuqia e nevojshme1 ✕ 25A
230V/50Hz
1 ✕ 25A
230V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
Vendet për t'u ulur / Vendet për t'u shtrirë2/32/32/32/3
Vëllimi1860 l1860 l1860 l1860 l
Peshacca 300 kgcca 330 kgcca 350 kgcca 380 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mm
Mbulesa FiberglasYesYesYesYes
Mbulesa ThermostronAddAddAddAdd
Pompa uji (3x copa)1112
Pompa e ajritNoAddYesYes
Pompa rrethoreYesYesYesYes
Ngrohësi2 kW2 kW3 kW3 kW
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200GECKO in.k 300GECKO in.k 500GECKO in.k 800
Terapia me ozonAddYesYesYes
Filtri antibakterialYesYesYesYes
Llamba ultravjollceAddNoNoNo
AromaterapiaNoAddYesYes
Gryka uji (copa)24292445
Gama e përdorimit të temperaturës15°C - 35°C15°C - 35°C15°C - 35°C-5°C - 50°C
Low water levelNoNoAddAdd
Blue energy blockNoNoAddAdd
Gryka ajri (copa)NoAdd1410
Ventili i kullimitYesYesYesYes
Mbulesa TermoAddAddAddYes
Drita inteligjente LEDNoAddYesYes
Mini llamba LEDNoAddAddYes
PURE-WHITE finishYesYesYesYes
SILVER-PLATINUM finishAddAddAddAdd
PEARL-WHITEAddAddAddAdd
Pajisjet shtesë
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Kontrolli i SPA-së GECKO IN.K.1000NoNoNoAdd
Sistemi zanorNoAddAddYes
Izolimi polar 30mmAddAddAddYes
Korniza metalike e fuqishme SMFYesYesYesYes
Korniza HDS prej stireni me densitet të lartëNoNoAddAdd
Grykat e ujit - kombo (komplet)NoAddAddYes
Grykat e ajrit (komplet)NoAddYesYes
Grykat Magma (4 copa)NoNoNoYes
Sistemi kimik i pastërNoAddAddAdd
ShkallëtAddAddAddAdd
Ventilimi termikAddAddAddYes
Platforma smartphoneNoNoAddAdd
CeradaAddAddAddAdd
Jastëk (komplet)AddYesYesYes
Ngrohësi shtesë 3kWNoAddAddAdd
Servisim 72 orëAddAddAddAdd
Zenmundësi për të zgjedhur, mundësi për të dëshiruar