Gardenkënaquni me trajtime relaksuese SPA nën qiell të hapur

Effect line

Garden

nga € 7200
SPA Garden ju ndihmon të dorëzoheni plotësisht qejfit. Koha ndalet dhe të shndërrohet në një mini-pushim larg zhurmës së qytetit. Këtu dëshirat tuaja plotësohen nëpërmjet trajtimeve spa.
 • Dimenzije Icon 2130 ✕ 2130 mm
 • Osobe Icon 6
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 74
 • White PearlWhite Pearl
 • Platinum GreyPlatinum Grey
 • Garden
 • Garden
 • Garden
 • Garden
 • Garden
Opsionet dhe çmimet
 • GardenPrivilege

  74HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Garden Privilege
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • GardenAdvance Plus

  44HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Garden Advance Plus
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • GardenAdvance

  34HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Garden Advance
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
 • GardenBase

  26HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Garden Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Numri i vendeve7777
Fuqia e nevojshme1 ✕ 25A
230V/50Hz
1 ✕ 25A
230V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
3 ✕ 16A
230V/400V/50Hz
Vëllimi2286 l2286 l2286 l2286 l
Peshacca 300 kgcca 330 kgcca 350 kgcca 380 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mmSPA Acryl 8mm
Mbulesa FiberglasYesYesYesYes
Mbulesa ThermostronAddAddAddAdd
Pompa uji (3x copa)1 / 2,5 hp1 / 2,5 hp2 / 2,5 hp2 / 3,0 hp
Pompa e ajritNoNoNoNo
Pompa rrethoreYesYesYesYes
Ngrohësi2 kW2 kW3 kW3 kW
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200GECKO in.k 300GECKO in.k 500GECKO in.k 800
Terapia me ozonAddYesYesYes
Filtri antibakterialYesYesYesYes
Llamba ultravjollceAddNoNoNo
AromaterapiaNoNoNoNo
Gryka uji (copa)26344474
Gama e përdorimit të temperaturës15°C - 35°C15°C - 35°C15°C - 35°C-5°C - 50°C
Low water levelNoNoAddAdd
Blue energy blockNoNoAddAdd
Gryka ajri (copa)NoNoNoNo
Ventili i kullimitYesYesYesYes
Mbulesa TermoAddAddAddYes
Drita inteligjente LEDNoAddYesYes
Mini llamba LEDNoAddYesYes
Drita LED e lartëNoAddAddYes
PURE-WHITE finishYesYesYesYes
SILVER-PLATINUM finishAddAddAddAdd
PEARL-WHITEAddAddAddAdd
Pajisjet shtesë
BaseAdvanceAdvance PlusPrivilege
Kontrolli i SPA-së GECKO IN.K.1000NoNoNoAdd
Sistemi zanorNoAddAddYes
Izolimi polar 30mmAddAddAddYes
Korniza metalike e fuqishme SMFYesYesYesYes
Korniza HDS prej stireni me densitet të lartëNoNoAddAdd
Grykat e ujit - kombo (komplet)NoAddAddYes
Low water levelNoNoAddAdd
Blue energy blockNoNoAddAdd
Sistemi kimik i pastërNoAddAddAdd
ShkallëtAddAddAddAdd
Ventilimi termikAddAddAddYes
Platforma smartphoneNoNoAddAdd
CeradaAddAddAddAdd
Jastëk (komplet)AddYesYesYes
Ngrohësi shtesë 3kWNoAddAddAdd
Servisim 72 orëAddAddAddAdd
Gardenkënaquni me trajtime relaksuese SPA nën qiell të hapur