Pointpikënisja e mbledhjes

Entry line

Point

nga € 3980
Pikënisja e mbledhjes. Shpejtësi, thjeshtësi dhe një pikënisje në botën SPA.
 • Dimenzije Icon 1600 ✕ 1500 mm
 • Osobe Icon 4
 • Aerojets Icon Aerojets Icon Combojets Icon 10
 • White PearlWhite Pearl
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
 • Point
Opsionet dhe çmimet
 • PointBase

  10HydrojetsAerojetsgrykat e ujit dhe ajrit
  Point Base
  • Touch control
  • Smart Eco
  • Silent Work
  • Ozone generator
  • Aromatherapy
  • Wips frame
  • Sound system
  • Smart system
  • Smart LED light
  • SPA heater
  • Hydro jets
  • Aero jets
  • Combo hydro jets
  • Thermo covers
  • SPA UV lamp
  • Circulation pump
  • Hydro pump
  • Aero pump
  • SPA water filter
  • Water quality
Pajisjet standarde
Base
Numri i vendeve4
Fuqia e nevojshme1 ✕ 25A
230V/50Hz
Vëllimi380 l
Peshacca 120 kg
Materiali i pjesës së përparmeSPA Acryl simpl-White
Pompa uji (2x copa)1
Pompa e ajritNo
Pompa rrethoreYes
Ngrohësi2 kW
Kontrolli elektronikGECKO in.k 200
Blloku i kontrollitGecko IN.YJ
KromoterapiaNo
Filtri antibakterialYes
Llamba ultravjollceNo
AromaterapiaNo
Gryka uji (copa)10
Gama e përdorimit të temperaturës15°C - 45°C
Low water levelAdd
Blue energy blockAdd
Gryka ajri (copa)No
Ventili i kullimitYes
Mbulesa TermoAdd
Drita inteligjente LEDAdd
Mini llamba LEDNo
PURE-WHITE finishYes
SILVER-PLATINUM finishAdd
PEARL-WHITEAdd
Pajisjet shtesë
Base
Sistemi zanorNo
Izolimi polar 10mmAdd
Izolimi polar 30mmAdd
Korniza metalike e fuqishme SMFYes
Korniza HDS prej stireni me densitet të lartëNo
Grykat e ujit - kombo (komplet)No
Grykat e ajrit (komplet)No
Sistemi kimik i pastërAdd
Mbulesa TermoAdd
AromaterapiaNo
Drita LED e lartëNo
ShkallëtAdd
Ventilimi termikAdd
Furnizim i sigurt me energji monofazëAdd
Platforma smartphoneNo
CeradaAdd
Grykat ndriçuese e ujitNo
Mini grykat ndriçueseNo
Jastëk (komplet)Add
Terapia me ozonAdd
Mbulesa ThermostronAdd
Pointpikënisja e mbledhjes