Koleksioni

Ne jemi FAVORIT dhe kemi ekzistuar për 27 vjet. Ne prodhojmë dhe shesim vaska-pishina me hidromasazh SPA. Ekipi ynë përbëhet nga njerëzit, inxhinierët dhe projektuesit tanë, si edhe nga makineria moderne dhe një linjë e shkëlqyer e prodhimit. Në produktet tona SPA janë të ndërthurura pothuajse tri dekada përvoje, së bashku me komponentë të zgjedhur me kujdes dhe lëndë të para nga prodhuesit më të mirë të lëndëve të para për SPA në botë. Dhe pavarësisht nëse i quani produktet tona SPA, jacuzzi (në shqip xhakuzi ose gjakuzi), vaskë me hidromasazh ose ndryshe, këto vaska me hidromasazh SPA janë shumë të bukura, të rehatshme dhe të fuqishme. Ne ekzistojmë, prodhojmë, krijojmë dhe mbajmë produkte SPA nga ideja në realizim. Realizoni të gjitha idetë e tua lidhur me përvojën tënde të mirëqenies në shtëpi dhe nën qiell të hapur.Na vizitoni në hapësirat tona të prodhimit dhe shitjes në Shabac dhe së bashku do të krijojmë SPA-në (xhakuzi - jacuzzi) tuaj sipas ideve tuaja, duke u mbështetur në këshillat dhe përvojat tona. Sigurisht, nuk do të harrojmë mbështetjen pas shitjes. Servisimi dhe shërbimet pas-shitjes janë një plus i madh për ju, sepse çdo pjesë rezervë që ju nevojitet është gjithmonë në dispozicion dhe do t'ju presë në çdo kohë në raftet tona. Në sajë të asistencës teknike video, ju do të përfitoni gjithmonë ndihmë dhe përgjigje të shpejta për çdo pyetje që mund të keni lidhur me përdorimin e produkteve tona. FAVORIT SPA juaj do jetë i gatshëm gjithmonë për kënaqësinë dhe relaksimin tuaj.

Për shkak të sa më lart, produktet FAVORIT SPA janë zgjedhja e duhur!

Vaskat Favorit SPA

Duke i zgjedhur komponentët e integruar në Favorit SPA, ne kemi vendosur t'ju ofrojmë thjeshtësi dhe intuitivitet, së bashku me jetëgjatësi, në përdorimin dhe mirëmbajtjen e përditshme.

Servisimi dhe mbështetja teknike

Megjithëse ne i prodhojmë të gjitha produktet tona nga lëndë të para të furnizuara nga prodhuesit më të njohur në botë, siç janë "Gecko", "Waterway" etj., të gjithë jemi të vetëdijshëm se çdo gjë ka nevojë për servisim të mirë. Për të siguruar që kënaqësia të rrjedhë pa pengesë në pajisjen tuaj Favorit SPA, me ujë të filtruar dhe të pastër dhe me currila të fortë uji në secilën prej grykave, ju garantojmë disponueshmërinë e një numri të madh pjesësh këmbimi si edhe ndihmën e shërbimit tonë të mbështetjes teknike. Dy inxhinierët tanë janë gjithmonë në dispozicionin tuaj për të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tuaja (ju lutemi shihni faqen 24 të librezës së garancisë, pas blerjes). Pra, çdo gjë që ju porositni në një ditë pune deri në orën 12: 00 për shkak të një emergjence ose si artikuj të konsumueshëm do të dorëzohet në adresën tuaj të nesërmen. Ne jemi të vetëdijshëm se servisimi i shkëlqyer dhe mbështetja teknike e fortë për të gjithë klientët tanë SPA përbëjnë fuqinë tonë në treg!

Kostot e ulëta të mirëmbajtjes

Duke i zgjedhur komponentët e integruar në Favorit SPA, ne kemi vendosur t'ju ofrojmë thjeshtësi dhe intuitivitet, së bashku me jetëgjatësi, në përdorimin dhe mirëmbajtjen e përditshme. Praktikisht, të gjithë komponentët e SPA-së sonë janë të integruar në një tërësi të automatizuar në mënyrë të tillë që SPA vetë t'i ruajë të gjitha parametrat në nivelet e dhëna në mënyrë krejtësisht të pavarur, domethënë automatikisht. Ju mund të ndryshoni të gjitha cilësimet e fabrikës shumë lehtë, duke individualizuar modalitetet e funksionimit të SPA-së suaj, në varësi të dëshirave dhe nevojave tuaja.

* kostoja mesatare për të gjitha modelet nga oferta jonë dhe të gjitha nivelet e pajisjeve

Mirëmbajtja dhe përdorimi i lehtë

Duke i zgjedhur komponentët e integruar në Favorit SPA, ne kemi vendosur t'ju ofrojmë thjeshtësi dhe intuitivitet, së bashku me jetëgjatësi, në përdorimin dhe mirëmbajtjen e përditshme. Praktikisht, të gjithë komponentët e SPA-së sonë janë të integruar në një tërësi të automatizuar në mënyrë të tillë që SPA vetë t'i ruajë të gjitha parametrat në nivelet e dhëna në mënyrë krejtësisht të pavarur, domethënë automatikisht. Ju mund të ndryshoni të gjitha cilësimet e fabrikës shumë lehtë, duke individualizuar modalitetet e funksionimit të SPA-së suaj, në varësi të dëshirave dhe nevojave tuaja.

E vetmja gjë që të mbetet për të bërë është të zëvendësoni filtrat një herë në vit, duke i porositur përmes dyqanit tonë online.

Dorëzimi falas i SPA-së në çdo adresë

Vetëm duhet të porositni FavoritSPA dhe do të keni të drejtë për dorëzim falas* në lokacionin tuaj kudo në territorin e Republikës së Serbisë. Telefononi që të biem dakord për gjithçka. Përvoja jonë është në dispozicionin tuaj.

* opsion shtesë për modelet dhe paketat e pajisjeve bazë