Mi smo FAVORIT – postojimo 27 godina, proizvodimo i prodajemo SPA masažne kade-bazene. U naš tim utkani su ljudi, naši inžinjeri i dizajner, kao i vrsna proizvodna i mašinska linija. A u naš SPA proizvod utkano je skoro trodecenijsko iskustvo, te brižno odabrane komponente – sirovine najboljih svjetskih proizvođača SPA sirovina. I bilo da naše proizvode nazovete SPA, jacuzzi (odomaćeno djakuzi, đakuzi), masažni bazen ili kako god, uvijek će se raditi o najkvalitetnije proizvedenim, oku i tijelu veoma prijatnim i udobnim, i vrlo snažnim SPA masažnim kadama. Mi postojimo, proizvodimo, stvaramo i održavamo SPA od ideje do realizacije. Realizujte i Vi sve svoje ideje o sopstvenom velnes iskustvu u domu i na otvorenome.Posjetite nas na našoj proizvodno-prodajnoj lokaciji u Šapcu i zajedno sa nama kreirajte svoj SPA (đakuzi – jacuzzi) prema sopstvenim zamislima uz naše savjete i iskustva. Naravno, postprodajnu podršku ne smijemo zaboraviti. Servis i postprodaja su naš veliki plus jer Vas svaki rezervni dio koji Vam zatreba, bilo kada, uvijek očekuje na našim policama. Uz video tehničku podršku uvijek ćete dobiti najbržu pomoć i odgovore na sva pitanja koja se mogu javiti u toku upotrebe našeg proizvoda. Vaš FAVORIT SPA će uvijek biti spreman za Vaše novo uživanje i relaks.

Zbog svega navedenog FAVORIT SPA proizvod je pravi izbor!

Favorit SPA kade

Mi smo se izborom komponenti koje su ugrađene u Favorit SPA opredijelili da Vam ponudimo jednostavnost i intuitivnost uz dugotrajnost u svakodnevnoj upotrebi i održavanju

Servis i tehnička podrška

Iako sve naše proizvode izrađujemo od sirovina najpriznatijih svjetskih proizvođača "GECKO", "WATERWAY" ...svi smo svjesni da svemu, makar kada, treba i dobar servis. Kako bi uživanje u Vašem FavoritSPA nesmetano teklo, uvijek u savrseno filtriranoj i pročišćenoj vodi, snažno usmjerenoj na svaku od mlaznica, garancija je naš veliki stok rezervnih djelova i naša telefonska služba tehničke podrške. Naša dva inžinjera Vam uvijek stoje na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nedoumice (tel. broj potražite na strani 24. u Vašem garantnom listu, nakon kupovine). Tako da sve što usljed vanrednog događaja ili kao potrošni materijal naručite radnim danom do 12h, već sjutra će se naći na Vašoj adresi. Svjesni smo da su odličan servis i snažna tehnička podrška za sve naše SPA kupce naša tržišna moć!

Niski troškovi održavanja

Kvalitet ugrađenih komponenti sa "A+" energetskom efikasnošću za pumpe i "C" za grijače garantuje moćan i tih rad uz nevelike troškove. Rečeno jezikom svakodnevnice, uprosječena dnevna cijena korišćenja-posjedovanja FavoritSPA ravna je troškovima jedne šoljice Espresso kafe. Dakle, energija+filteri jednako je cca 20 eur/mjesec*.

* uprosječena za sve modele iz naše ponude i sve nivoe opreme

Jednostavno održavanje i upotreba

Mi smo se izborom komponenti koje su ugrađene u FavoritSPA opredijelili da Vam ponudimo jednostavnost i intuitivnost uz dugotrajnost u svakodnevnoj upotrebi i održavanju. Praktično sve komponente našeg SPA uklopljene su u automatizovanu cjelinu na način da sam SPA održava sve parametre na zadatim nivoima popuno samostalno tj.automatski. A Vi možete sve fabričke postavke vrlo jednostavno mijenjati, i tako sami individualizovati režime rada svoga SPA a u zavisnosti od Vaših želja i potreba.

Jedino što Vama preostaje je da jednom godišnje mijenjate zamjenljive filtere poručujući ih putem našeg web-shop-a.

Besplatna dostava SPA na bilo koju adresu

Jednostavnim poručivanjem FavoritSPA stičete pravo i na besplatnu* dostavu do Vaše lokacije bilo gdje na teritoriji Republike Srbije. Pozovite nas da se dogovorimo o svemu. Naše iskustvo stoji Vam na raspolaganju.

* doplatna opcija za bazne modele i pakete opreme